top of page

Vi skaber mærkbar forandring hos vores kunder med massage og muskelterapi i Århus og Holbæk

Ønsker du en bedre hverdag med færre smerter og større bevægelsesfrihed? – eller har du bare brug for at gøre noget godt for din krop?  Så er du kommet det rette sted hen. Målet med Klinikken for Muskelterapi er at sørge for, at du har det godt og kan leve et liv uden smerter og ubehag i kroppen. Vi arbejder professionelt med menneskekroppen, og vi årsagsbehandler dine udfordringer, så du kan få det godt igen.

 

Vil du være den næste kunde hos os?

Har du brug for et behandlingsforløb?

Hvis du går rundt med kroniske smerter, har fået en akut skade, en sportsskade, langvarig hovedpine eller oplever udfordringer i dine led eller muskler, så kan du med fordel starte med en udredning. Så er det hos musculupat Pia Holm Henriksen, du skal booke din første tid.

 

Pia er ekspert til at lokalisere dine udfordringer, for ofte udspringer kroppens smerter fra et helt andet sted end der, hvor du mærker dem. Vi anbefaler, at du til din første behandling booker 1 ½ time, så vi har god til at diagnosticere og tilrettelægge et individuelt behandlingsforløb, der passer til dig.

 

Hvis du er i tvivl eller har nogle spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at kontakte Pia på telefon 42 31 49 07 eller mail phh@kfmt.dk

bottom of page