top of page

Vi skaber mærkbar forandring hos vores kunder med massage og muskelterapi i Århus og Holbæk

Ønsker du en bedre hverdag med færre smerter og større bevægelsesfrihed? – eller har du bare brug for at gøre noget godt for din krop?  Så er du kommet det rette sted hen. Målet med Klinikken for Muskelterapi er at sørge for, at du har det godt og kan leve et liv uden smerter og ubehag i kroppen. Vi arbejder professionelt med menneskekroppen, og vi årsagsbehandler dine udfordringer, så du kan få det godt igen.

 

Vil du være den næste kunde hos os?

Har du brug for et behandlingsforløb?

Hvis du går rundt med kroniske smerter, har fået en akut skade, en sportsskade, langvarig hovedpine eller oplever udfordringer i dine led eller muskler, så kan du med fordel starte med en udredning. Så er det hos musculupat Pia Holm Henriksen, du skal booke din første tid.

 

Pia er ekspert til at lokalisere dine udfordringer, for ofte udspringer kroppens smerter fra et helt andet sted end der, hvor du mærker dem. Vi anbefaler, at du til din første behandling booker 1 ½ time, så vi har god til at diagnosticere og tilrettelægge et individuelt behandlingsforløb, der passer til dig.

 

Hvis du er i tvivl eller har nogle spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at kontakte Pia på telefon 42 31 49 07 eller mail phh@kfmt.dk

 

Behandlere i klinikkerne

Få professionel og specialiseret behandling hos vores erfarne team af massører i Holbæk og Århus! 

Pia Holm Henriksen, klinikkens indehaver, er en dedikeret muskel-ekspert med ekspertise som musculupat, sportsmassør og fysiurgisk massør. Hun er klar til at hjælpe dig med at tackle dine specifikke udfordringer og sørge for, at du får den bedste behandling.

I Holbæk står Anne Linda Rzenno klar til at tilbyde fysiurgisk massage og specialiseret ADHD børnemassage. Hendes ekspertise ligger i at skabe generel afstresning og afspænding af din krop, så du kan opnå øget velvære.

I Århus kan du booke tid hos vores dygtige massører Jenni Koch, Erman Yetkin og Pia Felber.

Jenni specialiserer sig i stressreducerende ansigtsmassage, også kendt som japansk lifting, som vil hjælpe dig med at finde ro i en stresset og øm krop.

Erman Yetkin er ekspert i behandling af sportsrelaterede skader og muskelømhed, så du kan præstere dit bedste i din sportsgren. Han vil få din krop til at yde optimalt, uanset om du har brug for genoptræning eller forebyggende behandling.

Pia Felder er en erfaren fysiurgisk massør i Århus med ekspertise i massage af børn og unge. Hun vil sikre, at også de yngre generationer får den nødvendige afspænding og løsning af muskelspændinger, så de kan trives og præstere bedst muligt i deres hverdag.

Book din tid hos os i dag og lad vores team af professionelle massører sørge for, at du opnår optimal velvære og præstationsevne!

.

Pia og Anne
Massørerne i Århus_edited.jpg
bottom of page