top of page

Massageundervisning for par:

Lær din partner at give dig massage (og omvendt)

Tilbydes af Pia H. i Holbæk og Århus

Nyt kursus hvor I lærer at give hinanden massage. Især for par, venner/veninder eller forælder/barn.

Par massage kurset er til dig, der gerne vil kunne både give og modtage en god wellness massage uden at skulle booke tid på en klinik.

 

Igennem 3-timers kursus lærer I to og to at give hinanden en god og afslappende massage - med en særlig fokus på den enkeltes evt udfordringer. Så hvis din partner f.eks. døjer med ondt i ryggen, så lærer du, hvordan du kan gå ind og løsne ordentligt op for spændingerne – og det samme gælder selvfølgelig den anden vej rundt.

 

Par massage kurset kan også bruges til dig, der er forælder og gerne vil lære at give dit barn en god massage – og samtidig lære barnet lidt om massage. Eller det kan være til venner eller veninder, der bare er nysgerrige på at lære mere om massage.

Ved regelmæssige behandlinger kan det give en endnu bedre effekt og kan give bedre nattesøvn, mere ro i hverdagen og en generel følelse af velvære.

Hvad lærer I på kurset?

På kurset i massage får I en introduktion til det at give massage. For én ting er selvfølgelig de blide strøg, men hvor og hvornår kan og skal man gå mere i dybden?

 

I vil også få en kort gennemgang af kontraindikationer – altså på de steder, der ikke skal masseres. Samtidig får I en grundig vejledning i brugen af cupping samt lærer om de særlige punkter, som det kan give en ekstra god effekt at have fokus på.

 

Leje af håndklæde og lagen er inkluderet i prisen samt I får udleveret et cuppingsæt samt olie og massagelotion til brug ved behandling derhjemme.

Pris: 2.100,- kr. inkl. håndklæder og lagen

Tid:  3 timer

Lær hinanden at give massage

Kunderne fortæller:

Vi besøgte Klinikken for Muskelterapi d. 20.10.2023 for at få massageundervisning for 2.

Pia er en dygtig massør og hun er god til at lære fra sig. Vi følte os trygge hele vejen igennem og vi lærte at massere hinanden på de 3 timer. Vi fik efterfølgende udleveret et sæt med alt hvad der skal til, for at vi kan massere videre hjemme. Vi kan anbefale andre at booke et forløb hos Pia og det er nemt at bruge det, vi har lært hjemme.

Kenneth og Tenna

#ParMassage #KvalitetsTidSammen

Parmassage Tenna og Kenneth_edited.jpg
Nadia og Kenneth_edited.jpg

“ At være til parmassagekursus hos Pia er ikke bare enormt lærerigt, der er også hyggeligt og en helt fantastisk måde at være sammen på som par. Pia er sød, smilende, imødekommende og enormt dedikeret. Det er tydeligt at mærke hendes passion for massagen gennem hele sessionen. Man bliver trygt og stille ført igennem massage af hele kroppen på sin partner, mens Pia grundigt forklarer om “do’s and don’ts”.

Bagefter bytter man plads med sin partner, så begge prøver at modtage og give massage. Det hele bliver meget konkret, og man får meget læring med sig hjem.

En virkelig nærværende og skøn oplevelse som alle par, eller andre interesserede, burde unde sig selv/hinanden.

Pia får vores største anbefalinger

De bedste hilsner Kenneth og Nadia”

bottom of page