top of page

Par massage:

Lær din partner at give dig massage (og omvendt)

Tilbydes af Pia i Holbæk og Århus

Nyt kursus hvor I lærer at give hinanden massage. Især for par, venner/veninder eller forælder/barn.

Par massage kurset er til dig, der gerne vil kunne både give og modtage en god wellness massage uden at skulle booke tid på en klinik.

 

Igennem 3-timers kursus lærer I to og to at give hinanden en god og afslappende massage - med en særlig fokus på den enkeltes evt udfordringer. Så hvis din partner f.eks. døjer med ondt i ryggen, så lærer du, hvordan du kan gå ind og løsne ordentligt op for spændingerne – og det samme gælder selvfølgelig den anden vej rundt.

 

Par massage kurset kan også bruges til dig, der er forælder og gerne vil lære at give dit barn en god massage – og samtidig lære barnet lidt om massage. Eller det kan være til venner eller veninder, der bare er nysgerrige på at lære mere om massage.

Ved regelmæssige behandlinger kan det give en endnu bedre effekt og kan give bedre nattesøvn, mere ro i hverdagen og en generel følelse af velvære.

Hvad lærer I på kurset?

På kurset i massage får I en introduktion til det at give massage. For én ting er selvfølgelig de blide strøg, men hvor og hvornår kan og skal man gå mere i dybden?

 

I vil også få en kort gennemgang af kontraindikationer – altså på de steder, der ikke skal masseres. Samtidig får I en grundig vejledning i brugen af cupping samt lærer om de særlige punkter, som det kan give en ekstra god effekt at have fokus på.

 

Leje af håndklæde og lagen er inkluderet i prisen samt I får udleveret et cuppingsæt samt olie og massagelotion til brug ved behandling derhjemme.

Lær hinanden at give massage
bottom of page