top of page

Sports massage i Aarhus og Holbæk, sportsmassage

Tilbydes af Erman i Århus og Christina i Holbæk

Sportsmassage er massage med en kombination af teknikker.

Sportsmassage er meget lig med fysiurgisk massage, men her kombineres med mange andre teknikker såsom cupping, Stretch Massage Therapy/strækmassage, kinesiotape m.m.

 

Det er enormt effektivt ved forebyggelse eller behandling af skader i muskler eller sener. Det anvendes meget forskelligt, men der er dog nogen kendetegn.

 

Enten umiddelbart før en konkurrence eller kamp som stimulerende for musklerne, så man er varmet godt op og dermed har nedsat risikoen for skader. Her vil man ofte kombinere med kinesiotape. Efter konkurrence eller kamp så bruges en mere afslappende massage kombineret med udstrækning.

 

Dette får musklerne til at slappe af og fremmer restitutionen. Det bruges også som vedligeholdelse eller forebyggelse. Her fokuserer man især på de muskler, der bliver mest belastede indenfor den pågældende sportsgren og arbejder på at undgå potentielle skader.

Sportsmassage  i Aarhus og Holbæk med kombination af andre teknikker.

Sportsmassage som skadesbehandling i Aarhus og Holbæk 

Især indenfor skadesbehandling er Sportsmassage effektivt. Her kan man med rette behandling fremme helingsperioden og derigennem også undgå skaden opstår igen. Det vil dog altid i dette tilfælde være i kombination med øvelser og lignende – massage alene kan ikke klare opgaven. Både træning, øvelser m.m. spiller ind i forbindelse med skader.

 

Skadesbehandling er ikke kun for sportsudøvere. En forstuvet ankel behandles på samme måde uanset om det er opstået i en fodboldkamp eller mens man luftede hunden.

bottom of page